Societate

Un tânăr de 25 de ani s-a înecat în lacul de la Porțile Orașului

Un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața în această amiază, 15 iulie, după ce a intrat să se scalde în lacul de lângă Porțile Orașului din sectorul Botanica.
Ofițerul de presă al Direcției de poliție a capitalei, Svetlana Scripnic, a declarat pentru IPN că informația a fost recepționată în jurul orei 13.00. Identitatea persoanei a fost stabilită, fiind vorba despre un tânăr din capitală.

Contactată de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, a declarat că la fața locului a intervenit un echipaj al salvatorilor, care în scurt timp au recuperat corpul neînsuflețit.

„De la începutul anului, în bazinele acvatice din țară s-au înecat 40 de persoane, inclusiv patru minori. Salvatorii îndeamnă oamenii să evite scăldatul în locuri neautorizate, unde nu sunt amenajate stații de salvare. Mai mult ca atât, este indicat să nu consume băuturi alcoolice când merg la scăldat, dar în general este indicat de a evita scăldatul în condiții de pandemie”, a menționat Liliana Pușcașu.

Acum două săptămâni, în același lac s-a înecat un tânăr de 19 ani. Tânărul a mers la lac împreună cu patru prieteni. Când a dat semne de înec, prietenii au încercat să-l ajute să iasă din apă, dar nu au reușit.

Related posts

Парламентские и президентские выборы не могут состояться в один и тот же период, решение

Albasat

Alte 93 de mii de doze de vaccin antigripal au ajuns în țară

Albasat

Se iau măsuri de prevenire a coronavirusului în instituțiile de învățământ

Albasat