Societate

Elevii nu vor merge la școală până pe 15 mai

Perioada de suspendare a procesului educațional în cadrul instituțiilor de învățământ pe întreg teritoriul țării se prelungește pe toată durata stării de urgență. Un ordin în acest sens a emis Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, transmite IPN.

Ordinul prevede prelungirea suspendării procesului educaţional în cadrul instituţiilor publice şi private, de educaţie timpurie, instituţiile de învăţământ primar, secundar, profesional tehnic, superior, de învăţământ extraşcolar şi de învăţământ special, în contextul măsurilor întreprinse de autorități pentru a preveni răspândirea epidemiei virusului COVID-19 în țară.

Totodată, conducătorii instituţiilor de învăţământ de toate nivelurile, publice şi private, vor continua organizarea procesului educaţional la distanţă prin utilizarea tehnologiilor informaţionale şi comunicaţionale, în perioada în care este restricţionată desfăşurarea procesului educaţional în incinta instituţiilor de învăţământ.

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării îndeamnă comunitatea educațională la responsabilitate și solidaritate. Desfăşurarea procesului educaţional în incinta instituţiilor de învăţământ a fost suspendată din 11 martie.

Pe întreg teritoriul Republicii Moldova este declarată are de urgenţă în perioada 17 martie-15 mai.

Related posts

Генеральный прокурор Александр Стояногло рассказал о четырех этапах банковского мошенничества

Albasat

НКСС: Выплата пенсий осуществляется в соответствии с установленным графиком

Albasat

Copilul dispărut la Hâncești a fost găsit fără suflare

Albasat

Leave a Comment