Portal de știri
Nisporeni Societate

La Nisporeni s-a desfășurat turneul la minifotbal „Cupa Primarului” 

Duminică, 9 octombrie, ora 10:00, pe terenul de fotbal din cadrul Liceului Teoretic „Mircea Eliade” din orașul Nisporeni a avut loc turneul la minifotbal „Cupa Primarului orașului Nisporeni” ediția 2022. Evenimentul sportiv a avut drept scop propagarea fotbalului și modului sănătos de viață în rândul tinerei generațiii.

La turneul de mini-fotbal au participat 13 echipe din mai multe localități ale raionului Nisporeni. acestea fiind: „Prut” – Zberoaia, echipa orașului  Nisporeni, „Codru” – Milești I și II, „Izvoraș” – Soltănești, Boldurești , Ș.S. Nisporeni Under 17  I și II, „Casa 90” – Nisporeni, Șendreni, Vărzărești, Marinici, Iurceni.

Câștigătoarea competiției fotbalistice a devenit echipa orașului Nisporeni. Pe poziția a doua s-au clasat fotbaliștii din satul Boldurești, iar bronzul a fost cucerit de fotbaliștii din satul Marinici.

Au fost desemnați și cei mai buni fotbaliști ai turneului. Ciochina Nicanor s-a ales cu titlul de cel mai bun jucător, Valicov Serghei – cel mai bun portar, Crudu Mihai – cel mai bun golgheter.

La eveniment au fost prezenți Robu Grigore – primarul orașului Nisporeni, veterani ai fotbalului din raion. Evenimentul a fost susținut de primăria orașului, reprezentanți ai L.T. „Mircea Eliade” și ai Școlii De Sport Nisporeni.

„Cupa Primarului orașului Nisporeni” se află la cea de-a doua ediție.

Related posts

Halterofilul nisporenean Marin Robu a cucerit două medalii de bronz la Campionatul European Under 23

Albasat

BNM recomandă băncilor să se abțină de la plata dividendelor

Albasat

Un pod va fi construit peste Nistru în zona localităților Cosăuți-Yampil

Albasat

Leave a Comment