Portal de știri
Nisporeni Societate

Un consilier democrat din Consiliul Valea-Trestieni a demisionat. Cine i-a luat locul

Comisia Electorală Centrală (CEC) a atribuit un nou mandat de consilier în Consiliul comunal Valea-Trestieni, raionul Nisporeni, în urma demisiei consilierului Ulinici Andrei ales pe lista Partidului Democrat din Moldova.

Potrivit unei hotărâri a CEC din data de 4 octombrie curent, conform documentelor electorale pe care le deține Comisia, mandatul de consilier în Consiliul comunal Valea-Trestieni îi revine candidatului supleant Mișcoi Ion de pe lista Partidului Democrat din Moldova, confirmată prin hotărârea Judecătoriei Ungheni din 25 octombrie 2019. La adoptarea hotărârii privind atribuirea mandatului, Comisia a reținut declarația de refuz a candidatului supleant Buliga Ecaterina de pe lista aceluiași partid.

În acest sens, CEC a ridicat, în baza cererii de demisie, mandatul consilierului Ulinici Andrei ales pe lista Partidului Democrat din Moldova în Consiliul comunal Valea-Trestieni, raionul Nisporen și a atribuit mandatul de consilier candidatului supleant Mișcoi Ion de pe lista Partidului Democrat din Moldova.

Consilierul Mișcoi Ion are obligația de a respecta termenul de 30 de zile pentru înlăturarea stării de incompatibilitate în cazul apariției acesteia.

Related posts

Cât de simplu e să dezvolți o afacere cu miere de albine. Mărturiile unui apicultor din Nisporeni

Albasat

O femeie de 55 ani, găsită spânzurată într-o fâșie forestieră în apropiere de Călimănești, Nisporeni

Albasat

Майя Санду: Мы открыты для избрания Андрея Нэстасе премьер-министром

Albasat

Leave a Comment