Portal de știri
Societate

Maia Sandu condamnă noua serie de atacuri aeriene lansate de Rusia asupra Ucrainei

Președinția condamnă noul atac masiv cu rachete lansat astăzi dimineață asupra Ucrainei de forțele armatei ruse. Șefa statului, Maia Sandu, a menționat că, în timp ce o lume întreagă trăiește bucuria sărbătorilor de iarnă, Rusia continuă să aducă distrugere și moarte în Ucraina, transmite IPN.

„Condamnăm cu vehemență aceste acțiuni barbare, neprovocate, menite să aducă distrugere și moarte. Bombardarea orașelor cu oameni pașnici și distrugerea infrastructurii care le asigură condițiile elementare de trai, în toiul iernii, este o crimă care nu trebuie să rămână nepedepsită”, a mai spus președinta Maia Sandu, într-un mesaj transmis de Președinție.

Conform primelor estimări, peste 100 de rachete au produs explozii în zonele rezidențiale din Kiev, Harkov, Lvov și alte orașe, fiind distruse clădiri și automobilele parcate în preajmă. Atacurile continuă și în aceste momente, punând în pericol viața oamenilor din localitățile țării vecine.

Related posts

De sărbători, în policlinici vor activa medici de gardă

Albasat

Cum se spune corect: Paşti sau Paște?

Albasat

OMS şi ţările europene discută despre reluarea în siguranţă a cursurilor. Câți elevi au fost afectați de închiderea şcolilor în lume

Albasat

Leave a Comment