ALBASAT
Societate

Maia Sandu pleacă la Bruxelles, la Summitul Parteneriatului Estic

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, se va afla în zilele de 14-15 decembrie la Bruxelles, unde va participa la cel de-al șaselea Summit al Parteneriatului Estic. Pe durata vizitei, sunt planificate mai multe întrevederi cu șefi de state și de guverne din țările PaE și UE, precum și cu înalți oficiali ai Uniunii Europene.

Pe 14 decembrie, șefa statului va ține un discurs în deschiderea celei de-a zecea reuniuni a CORLEAP – Conferința autorităților regionale și locale din Parteneriatul Estic, care întrunește primari și lideri locali din regiune și din statele europene. Pe 15 decembrie, va participa, alături de omologii săi din alte țări, la Summitul Parteneriatului Estic.

Administrația prezidențială precizează că din delegația Republicii Moldova mai fac parte Cristina Gherasimov, secretar general al Aparatului Președintelui, Nicu Popescu, viceprim-ministru, ministru al afacerilor externe și integrării europene, și ambasadoarea Daniela Morari, șefa Misiunii Republicii Moldova pe lângă Uniunea Europeană.

Related posts

COVID-19: În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 363 de cazuri noi

Albasat

Congresul Civic și-a anunțat candidatul la șefia capitalei

AlbasatTV, Nisporeni

Ziua Ușilor Deschise la Liceul Teoretic ”Mircea Eliade” Nisporeni: O Celebrare a Vocației și Colaborării în Educație

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment