ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Popescu Alina, discipola Școlii de Sport Nisporeni, va reprezenta Republica Moldova la Campionatul European de Haltere Under 15/17

Tânăra sportivă Popescu Alina, elevă a Școlii de Sport Nisporeni, va reprezenta Republica Moldova la Campionatul European de Haltere Under 15/17, care se va desfășura în perioada 1-10 iulie 2023. Aceasta este o realizare importantă pentru Alina și pentru școala pe care o reprezintă, confirmând astfel calitatea pregătirii sportivilor și nivelul înalt al antrenorilor din Nisporeni.

Popescu Alina, în vârstă de doar 16 ani, s-a remarcat prin rezultatele sale excelente în competițiile naționale și internaționale, fiind considerată una dintre cele mai promițătoare talente ale halterelor moldovenești. Pregătirea sa riguroasă și determinarea de a excela în acest sport au fost esențiale în obținerea calificării la Campionatul European de Haltere Under 15/17.

Participarea Alinei la această competiție prestigioasă demonstrează angajamentul și eforturile depuse de Școala de Sport Nisporeni în formarea și pregătirea viitoarelor generații de sportivi de performanță. În același timp, prezența sa la Campionatul European reprezintă o sursă de inspirație și motivație pentru ceilalți tineri care practică acest sport, încurajându-i să muncească din greu și să-și depășească propriile limite.

La Campionatul European de Haltere Under 15/17, Popescu Alina va concura alături de cei mai buni sportivi din Europa, având astfel ocazia să-și demonstreze abilitățile și să se afirme pe plan internațional. Această experiență va fi cu siguranță extrem de valoroasă pentru dezvoltarea sa sportivă și personală, contribuind la consolidarea încrederii în sine și a spiritului competițional.

Întreaga comunitate din Nisporeni și nu numai este mândră de realizările Alinei și o susține în drumul său către succes la Campionatul European de Haltere Under 15/17.

Related posts

Platforma de programare online la vaccinare a întâmpinat defecţiuni tehnice

Albasat

Misiunea OSCE condamnă încercările de destabilizare a situației în Zona de Securitate

Albasat

Bolnavul de COVID-19 ar putea fi depistat după sunetul tusei, printr-o aplicație

Albasat

Leave a Comment