Emisiune Nisporeni

Prima școala profesională din Moldova care produce și comercializează propriul vin. Laboratorul modern de microvinificație al școlii profesionale din Nisporeni – o șansă pentru viitorul tinerilor. Agricultura are viitor

Și-au creat propria vinărie, propria marcă comercială şi au obținut medalii de aur la concursuri internaționale. Profesorii de la Școala Profesională din Nisporeni au încercat să iasă din tipare și să ridice școala la un alt nivel și au reușit. Toate au fost posibile grație proiectelor în care s-au implicat. Au reușit să dea o nouă viață instituției, prin meseria de viticultură și vinificație.

Vinurile produse de elevii școlii profesionale din Nisporeni au ajuns pe rafturile magazinelor din Uniunea Europeană. După medaliile de aur și argint obținute la concursurile internaționale din România și Coreea de Sud, vinurile produse și îmbuteliate la școala profesională din or. Nisporeni au fost găsite și în magazinele din Germania și Austria.

Related posts

ULTIMA ORĂ! 3 cazuri noi de infectare cu COVID-19 în Nisporeni

Albasat

UE a finanţat mai multe proiecte la grădiniţa incluzivă „Povestea” din oraşul Nisporeni! Vezi cum s-a schimbat grădiniţa!

Albasat

Restaurantele şi cafenelele, s-au redeschis şi la Nisporeni. Ce reguli trebuie respectate

Albasat