ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Profesorul de matematică Iachimovschi Sergiu, desemnat pedagogul anului 2024 în Nisporeni

În luna februarie a anului curent, Iachimovschi Sergiu, profesor de Matematică cu grad didactic întâi la IP Liceul Teoretic ”Mircea Eliade” din Nisporeni, a obținut locul I în cadrul concursului raional „Pedagogul anului”, ediția 2024, pentru treapta gimnazială/liceală.

Pe lângă Iachimovschi Sergiu, concursul a premiat și alte cadre didactice. Locul II a fost ocupat de Popescu Maria, profesoară de Limba și literatura română cu grad didactic doi la același liceu, iar locul III a revenit Dobzeu Alionei, profesoară de Limba engleză cu grad didactic doi la IP Gimnaziul ,,Ștefan cel Mare”, Nisporeni.

Concursul a avut loc în perioada 05 – 12 februarie 2024 și a fost organizat de Direcția Învățământ Tineret și Sport Nisporeni. Au participat un număr de 10 cadre didactice din învățământul preșcolar, primar și secundar general ciclul I și II, provenind din 7 instituții educaționale din raion.

Cei care au obținut primul loc pe fiecare din cele trei trepte de școlaritate, vor fi delegați pentru participare în cadrul etapei naționale a aceluiași concurs. Astfel, profesorul de matematică Iachimovschi Sergiu va reprezenta raionul Nisporeni la nivel național.

Related posts

Утверждена Национальная стратегия развития „Молдова 2030”

Albasat

O opoziție cu hoți de miliarde este o stare perfectă pentru orice guvernare, opinii

AlbasatTV, Nisporeni

Anul 2023 va fi un an de redresare și revenire, guvernator BNM

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment