Portal de știri
Societate

Un lot de fistic prăjit, retras din comerț

Un lot de fistic prăjit fără sare a fost retras din comerț. Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor precizează că este decizia voluntară a companiei producătoare de retragere a lotului și de rechemare a produsului de la consumatori. Aceasta după ce a fost depistat un conținut ridicat a contaminantului – Ocratoxina A, transmite IPN.

Potrivit ANSA, este vorba despre produsul K-Classic Fistic prăjit fără sare 100 g, nr. lot: 21029/220726001, data de valabilitate: 22.04.2023, al companiei „Carl Wilhelm Clasen GmbH”. Produsul a fost comercializat în magazinele Kaufland.

„Consumatorii care au cumpărat acest produs sunt rugați să nu-l consume și să-l returneze în magazinul de la care l-au achiziționat, urmând să li se restituie contravaloarea acestuia. Prezentarea bonului fiscal nu este necesară”, precizează ANSA.

Pentru informații suplimentare persoanele pot contacta Centrul Relații Clienți, 0800 1 0800, apelabil gratuit în orice rețea, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-20.00, iar sâmbăta în intervalul 08.00-17.00.

Related posts

Platforma DA propune testarea cadrelor didactice cu teste rapide antigen

Albasat

Informația privind amenzile contravenționale va ajunge la Serviciul Fiscal de Stat

Albasat

Șoferul camionului cu 1,5 mln euro, trimis în judecată pentru contrabandă

Albasat

Leave a Comment