ALBASAT
Actualitate Societate

Dosarul furtului de mașini de lux ajunge în instanță

Polițiștii de frontieră, de comun cu procurorii PCCOCS, au anunțat finalizarea investigațiilor în dosarul mașinilor introduse în Moldova prin contrabandă, pentru punerea în vânzare a pieselor, în valoare de circa 2 milioane de lei, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, cele șapte mașini de model Porsche, Mercedes, BMW, Audi au fost introduse ilegal din statele Uniunii Europene, dar și din Marea Britanie. Dintre acestea, patru mașini sunt furate din Marea Britanie, iar trei au fost introduse în Moldova fără ca să figureze în registrul traversărilor frontierei.

În același dosar, la începutul lunii mai 2024 au avut loc percheziții în cinci localități, de unde au fost ridicate atât mașini funcționale, cât și piese spre vânzare în valoare de circa 6 milioane de lei.

În dosar sunt patru învinuiți, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, inclusiv organizatorul grupului infracțional. În privința unuia din cei patru, PCCOCS a trimis anterior spre examinare Judecătoriei Chișinău, un dosar penal pentru contrabandă cu mașini.

Related posts

Aureliu Ciocoi: Starea de urgență propusă de Guvern este folosită în scopuri politice

Albasat

O companie aeriană din India a uitat peste 50 de pasageri pe pista aeroportului în timp ce avionul lor a decolat

AlbasatTV, Nisporeni

Opt candidați luptă pentru fotoliul de bașcan al Găgăuziei

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment