ALBASAT
Actualitate Societate

O nouă ediție a Târgului Universităților din România va avea loc în Republica Moldova

Cea de-a XII-a ediție a evenimentului Târgul Universităților din România va avea loc în Republica Moldova în perioada 3-6 iulie, anunță Federația Tinerilor Basarabeni, transmite IPN.

În cadrul Târgului Universităților din România, absolvenții de gimnaziu, colegiu sau liceu din Republica Moldova pot obține informații despre procesul de admitere la studiile preuniversitare și universitate din România, ofertele academice ale centrelor universitare și despre activitatea asociațiilor de studenți și elevi basarabeni din cele mai mari centre universitate din România.

Pe 3 iulie evenimentul va avea loc la Chișinău, pe Aleea Clasicilor, între orele  09:00 – 16:00. Pe 4 iulie, tinerii interesați să-și facă studii în România pot participa la târgul ce va fi organizat la Ungheni, în cadrul Liceului Teoretic „Mihai Eminescu”, între orele 09:00 – 16:00. Pe 5 iulie, Târgul Universităților din România ajunge la Bălți, în grădina Liceului Teoretic „Mihai Eminescu”, în intervalul orar 09:00 -16:00 și pe 6 iulie, la Cahul, în grădina Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hașdeu”, în același interval orar: 09:00 -16:00.

Tinerii dornici să studieze în România vor avea posibilitatea să interacționeze cu elevii și studenții care își fac deja studiile în România, membrii Federației Tinerilor Basarabeni din România și voluntarii organizațiilor de basarabeni din România.

Related posts

De teama coronavirusului, peste 300.000 de britanici s-ar fi lăsat de fumat

Albasat

Călătorii interzise în Italia pentru cei care nu se vaccinează anti-Covid

Albasat

Pot fi depuse dosarele pentru Premiul Național, ediția 2022

Albasat

Leave a Comment